Mijn aanbod

AromaTouch® Massage

Deze massage techniek is gebaseerd op de AromaTouch® Technique welke ontwikkeld is door Dr. David Hill, D.C. om mensen een verkwikkende ervaring met essentiële oliën te bieden. 

De  AromaTouch® massage wordt met essentiële oliën uitgevoerd tegelijk met een zachte subtiele aanraking langs energiebanen en viscerale contactpunten van de rug en de voeten.

Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt versterkt door het sympathisch en parasympathisch zenuwstelsel in balans te brengen.

Het is geen massage waar diep op de spieren gewerkt wordt. Het is de aanraking en de oliën die het werk doen.

aroma_touch_massage_doterra.png

Stress

  • Balance: Deze mix van 4 oliën creëert een goed gevoel, is kalmerend, ontspannend en zorgt voor verbinding.

  • Lavendel: Deze olie is ontspannend, verzachtend & helend voor de huid, vermindert angst en helpt bij allergieën.

Afweersysteem

  • Melaleuca: Deze olie, ook wel bekend als “tea tree”, werkt sterk tegen bacteriën, schimmels en parasieten.

  • On Guard: Deze mix van 5 oliën werkt desinfecterend en ondersteunt het immuunsysteem.

Ontstekingen

  • Aromatouch: Deze mix van 4 oliën verzacht de huid en verbetert de doorbloeding van de huid.

  • Deep Blue: Deze mix van 6 oliën geeft ontspanning bij pijnlijke spieren en gewrichten en werkt ontstekingsremmend.

Homeostase (balans zenuwstelsel)

  • Wild Orange: Deze olie ondersteunt het afweersysteem, werkt stemming verhogend en helpt bij stress gerelateerde angsten.

  • Peppermint: Deze olie is verfrissend, geeft energie, ondersteunt het spijsverteringssysteem, ontspant de huid en is temperatuur verlagend.

Lichamelijke aanraking tijdens een massage ontspant én brengt rust in je hoofd. Het geeft je een goed, fijn en positief gevoel. Volgens onderzoekers is de kracht van een lichamelijke aanraking zelfs tien keer sterker dan dat van woorden.

Aanraken en aangeraakt worden, is goed voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Door aanraking worden ontelbare gevoelige sensoren in je huid gestimuleerd. Die zorgen vervolgens voor een ingewikkelde kettingreactie in je brein waarna er vervolgens allerlei fijne chemische stofjes vrijkomen. Een daarvan is het zogenaamde ‘knuffelhormoon’ oxytocine. Dit maakt je lichaam aan bij diverse vormen van lichamelijk contact en heeft een hoge feel good-factor.

Bij een AromaTouch® Massage lig je op een behandeltafel in onze sfeervolle Casita. Het licht, de geuren van de oliën, de rustgevende muziek en de zachte aanraking maken dat je heerlijk ontspant en rust krijgt in je hoofd. Er worden verschillende oliën gebruikt met elk hun specifieke werking

I-HB-PureOilCouple-17e37566.jpeg

In the flow of life