Mijn holistische aanpak

Healy%20logo_edited.png

 

Frequentie Therapie

Al mijn behandelingen gaan uit van het feit dat alles energie is, dat alles een eigen trilling of frequentie heeft. Als iets uit balans is, dan betekent dit, dat datgene wat uit balans is niet in de juiste frequentie, dwz diens eigen frequentie trilt.

 

Bij frequentie therapie gaan we uit van het principe van bioresonantie.  Als de juiste frequentie wordt aangeboden gaat een object meetrillen in zijn oorspronkelijke frequentie.

Voorbeeld; Als je twee stemvorken hebt die exact dezelfde toon (frequentie) hebben kun je door er één aan te slaan, de andere mee laten trillen.

Door de juiste frequentie in te zetten, spreken we het zelfhelend vermogen van het lichaam aan. Het lichaam(onderdeel) wat niet goed functioneert krijgt de kans zichzelf te herstellen naar zijn oorspronkelijke frequentie. Door gebruik te maken van een Healy is dit zeer eenvoudig.

Met dit apparaat heb ik 144.000 verschillende frequenties ter beschikking. Doordat de Healy zelf meting verricht en zijn gestuurde frequentie hierop afstemt, krijg je altijd de juiste frequentie.

Ik kan de Healy inzetten als behandeling, maar het is ook mogelijk zelf een Healy aan te schaffen. Vraag me naar de mogelijkheden.

Disclaimer

Healy-World_Member-Logo_S.png

In the flow of life