Mijn holistische aanpak

 

Overig aanbod:

Klankschaal behandeling

Ook dit is een behandeling die zowel door mij als mijn man Marco gegeven kan worden.

Klankschalen zijn al vele jaren een onderdeel van ons leven. In de loop der jaren hebben we er verschillende verzameld en we hebben tevens drie gongs. Klankschalen zijn metalen kommen. Ze kunnen komen meestal uit Tibet, Nepal of India. 

Liggend op een behandeltafel luisterend naar de prachtige klanken, dat is rustgevende, ontspannende ervaring, maar daarnaast ook heel helend.

Wat een klankschaal bijzonder maakt is dat ze stilte geven. Door de helende klank voel je rust en stilte in je, ze brengen je in contact jezelf.  

Je kunt van ons een klankschaal massage ontvangen, waarbij we de kommen op en rond het lijf bewegen, en we verzorgen klankschaal concerten. Hierbij lig je (met meerdere) comfortabel op een matje de grond en kom je helemaal tot rust in het bad van klank om je heen.

De klanken werken als een innerlijke massage, je voelt de trilling in je hele lichaam.

Ons lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water. Door het geluid en de trillingen van klankschalen resoneren je lichaamscellen mee.

Je lichaam ontspant zich als vanzelf, het komt weer in balans en het zelf helend vermogen wordt aangesproken.  De trilling vind zijn weg door het water van je lichaam.

 

Een klankschaal sessie kan best heftig zijn. Het werkt door op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Het helpt je met het loslaten van spanningen en blokkades, er kunnen dus letterlijk vastgezette emoties loskomen. Dat is goed en werk bevrijdend.

Na een klankschaal behandeling voel je je vaak als herboren, in harmonie met je zelf.

In the flow of life